top of page
Städningstjänst för hem
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Linkedin

Om Städare A&B

Städare A&B i Uppsala startade som en bifirma till Prejabyggallservice år 2016 i liten skala och med en städare. Till en början ville vi erbjuda arbete till byggarbetarnas familjemedlemmar när de kom hit. Numer har vi växt och erbjuder ett komplett utbud av diverse städtjänster åt både företag och privatpersoner. 
Vi är en miljövänlig städning med en stor vision. En lång och önskvärd plan hade varit att inte bara städa hemma hos folk och företag, utan även rengöra hela världen. Vi strävar efter en renare värld, från himmeln och mark till sjöar och hav. Vår strävan avspeglas på såväl de rengöringsmedel vi väljer som på vår livsåskådning. Ju mer vårt företag växer, desto mer kan vi arbeta för att påverka miljön på ett positivt sätt.

Vår miljövänliga vision för Städare A&B
 

På Städare A&B strävar vi efter att alltid kunna garantera hög kvalitet till förmånliga priser.
Vi har ett stort fokus på miljön och anpassar vår städning så mycket som möjligt för att den ska vara miljövänlig. Vår förhoppning är att även våra kommande generationer ska kunna njuta av en vacker natur. Vi a
nvänder därför miljömärkta rengöringsmedel som utgångsläge. Visst anpassar vi oss efter vilket projekt och de önskemål som våra kunder har. När det gäller tyngre industristädning så kan det krävas kraftfullare rengöringsprodukter för att få bort olja och avlagringar på industrigolv. Vi gillar det inte, men är det en önskan så utför vi det

Städning av lagring
Städutrustning

Vårt val av städprodukter och rengöringsmedel
 

För vissa är det en kostnadsfråga i valet mellan miljövänligare rengöringsmedel eller icke så miljövänliga. Parfymfria miljövänliga städprodukter tar i regel längre tid att städa med. Man behöver helt enkelt gnugga lite extra, något som resulterar i längre städtid och högre totalkostnad för städningen.
Skillnaden på miljövänliga rengöringsmedel och icke miljövänliga rengöringsmedel är inte så stor, därför tar vi inget extra betalt för det. Vi vill hellre se att våra kunder väljer den mildare varianten.

Vi använder återvinningsbar tygutrustning
 

Vi använder inget papper i vårt arbete, utan använder uteslutande återvinningsbar tygutrustning. Varje dag när städarna kommer tillbaka så samlar vi in trasor, handdukar, moppar och annan tygutrustning för att tvätta den i maskin.
Varje kväll torktumlas och/eller hängs utrustningen upp på tork för att vara redo att användas igen. Vi har gott om utrustning och använder givetvis nya och rena trasor och moppar till varje kund. Vi använder olika trasor till olika områden, såsom kök, badrum, toalett och vardagsytor. En trasa till varje utrymme är bäst ur ett hygieniskt perspektiv.

Städtillbehör
Vacumming the Madrass

Ren och Fräsch: En Guide till Hemstädning i Uppsala

Hemstädning Posted on : February 7th, 2024

Rengöring av golvet

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023

bottom of page