top of page

Hemstädning

Vi vet att många upplever problem med att få till en fungerande vardag där både jobb, familj och fritid ska tillgodoses. Dygnets timmar räcker helt enkelt inte alltid till och i majoriteten av fallen blir det då städningen som bortprioriteras.

Det spelar ingen roll om du bor i en mindre lägenhet inne i centrum eller en större villa i utkanten. Våra kunniga medarbetare når upp till målen för att leverera samma höga kvalitet för alla oavsett av förutsättningar.

Känslan av att få komma hem till ett rent och väldoftande hem är oslagbar. Boka vår hemstädning så ser vi till så att du får uppleva samma positiva upplevelse varje gång du kliver in genom dörren.

modern badrum

Hemstädning

Vad ingår i våra tjänster för hemstädning

Ibland är det väldigt bra att få lite hjälp med hektiska uppgifter som städning! Även när det finns tillgång till många professionella städtjänster nära oss för att göra det svåra arbetet med lätthet.

Som vår kund kommer du att ha möjlighet att ha daglig städning, månadsvis städning och varannan månads städning allt enligt ditt val med flexibilitet i tid. Hemstädning Lund service är både mycket uppskattade och prisvärda tjänster av hög kvalitet. Och därför kan vi ge 100% garanti med tillfredsställande resultat på de tjänster som erbjuds.

Öppen spis i vardagsrummet

En underlättande hjälp i en stressig vardag

Syftet med vår verksamhet är att underlätta i våra kunders vardag så att de i sin tur får ork och tid över till annat. För att det ska vara möjligt skräddarsyr vi samtliga av våra städupplägg unikt utifrån var kunds specifika önskemål och förutsättningarna vi har att jobba med.

Vi utgår från standardavtal som omfattar samtliga boytor men har du ytterligare önskemål ber vi dig meddela oss detta så att vi kan lägga till det i din beställning. Du bestämmer själv vad som ska göras och hur ofta du vill ha vår hjälp och vi svarar med ett matchande upplägg till ett rimligt pris.

bottom of page